Open Podium

Open Podium | Zondag 26 mei 2019 van 13:00 tot 15:00 uur
 
WE ZOEKEN GEEN MENSEN MEER, HET OPEN PODIUM IS VOL QUA OPTEDENS !!
 
Artiesten van 9 jaar tot en met 79 jaar treden op tijdens het eerste
Open Podium
Zondag 26 mei opent begraafplaats St. Barbara haar kapel voor talent van alle leeftijden. De aanmeldingen stroomden binnen. Danique, deelneemster van The Voice Kids, zingt, de negenjarige Luna treedt op met haar viool en stadsdichter Pol van der Laan heeft zich aangemeld. De optredens vinden plaats tussen 13:00 en 15:00 uur in de Binckhorst en wordt georganiseerd in het kader van het landelijke Weekend van de Begraafplaats.
 
 
Gevarieerd programma
Het programma is gevarieerd. Jong talent zingt of speelt viool, verschillende singersong writers brengen hun liedjes ten gehore en meer ervaren muzikanten spelen een aantal klassieke nummers. Zeker geen doorsnee begrafenismuziek. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar de diverse optredens. Na afloop bieden wij u een lekker hapje en drankje aan.

Open begraafplaatsdagen
Bijna honderd Nederlandse begraafplaatsen doen mee aan het Weekend van de Begraafplaats op 24, 25 en 26 mei 2019. Tijdens deze open dagen heten begraafplaatsen in het hele land bezoekers een warm welkom en organiseren zij verschillende drempelverlagende activiteiten zoals een rondleiding of een concert. Zo ook de Haagse begraafplaats St. Barbara,
St. Barbaraweg 6, Den Haag. Heeft u een vraag?
Neem gerust contact op via info@paxrkb.nl of 070 350 37 18.
 
Data onder voorbehoud, kijk altijd eerst even op de website:

Deel dit bericht

U bent hier